İstanbul Kültür Üniversitesi Hareket Analizi Uygulama ve Değerlendirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜ-HAM) Açıldı

İKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik kadrosunun liderliğinde çalışmalarına başlayan Hareket Analizi Uygulama ve Değerlendirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi, 24 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen törenle açıldı. En yüksek teknolojili hareket yakalama sistemi ile kurulmuş 6 kameralı odadaki sistem sayesinde, hasta her açıdan ayrı değerlendirilebilecek. Ataköy yerleşkemizde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’ndeki açılış töreninin ardından merkez tanıtımı için gezi düzenlendi. Tanıtıma Mütevelli Heyet Başkanımız Dr.

Hareket Problemleri Oluşmadan Tespit Edilebilecek

İstanbul Kültür Üniversitesi Hareket Analizi Araştırma ve Uygulama Merkezi, kişinin temel hareket özelliklerini sorgulayarak ilerleyen yaşlarda görülecek sağlık problemlerinin önüne geçmeyi hedefliyor. İstanbul Kültür Üniversitesi bünyesinde kurulan merkez, öğrencilere teorik bilginin yanında uygulama fırsatı sunmasıyla dikkat çekiyor.